+40749687361

Politica de Copyright pentru Imagini

 1. Introducere Această politică de copyright pentru imagini explică drepturile și responsabilitățile utilizatorilor cu privire la utilizarea imaginilor disponibile pe weddingatelier.ro. Utilizând acest site și conținutul său, utilizatorii sunt de acord să respecte termenii și condițiile descrise mai jos.
 2. Proprietatea asupra Imaginilor Toate imaginile disponibile pe acest site sunt protejate prin legea drepturilor de autor și sunt proprietatea weddingatelier.ro sau sunt utilizate cu permisiunea expresă a titularilor drepturilor de autor. Orice utilizare neautorizată a imaginilor poate constitui o încălcare a legilor privind drepturile de autor.
 3. Utilizare Permisă
  • Utilizare Personală: Utilizatorii pot descărca și utiliza imagini pentru uz personal, necomercial, cu condiția să nu modifice imaginea și să păstreze toate notificările de drepturi de autor.
  • Utilizare Comercială: Utilizarea imaginilor în scopuri comerciale este strict interzisă fără obținerea unei licențe prealabile de la weddingatelier.ro. Pentru a solicita o licență, vă rugăm să ne contactați la contact@weddingatelier.ro.
 4. Restricții
  • Nu este permisă modificarea, distribuirea, reproducerea sau publicarea imaginilor fără permisiunea scrisă a weddingatelier.ro.
  • Utilizatorii nu au voie să vândă, închirieze sau să folosească imaginile în orice mod care ar putea sugera o asociere falsă cu weddingatelier.ro.
 5. Notificare privind Încălcarea Drepturilor de Autor Dacă considerați că o imagine utilizată pe acest site încalcă drepturile dvs. de autor, vă rugăm să ne contactați imediat la contact@weddingatelier.ro, furnizând detalii suficiente pentru a identifica imaginea în cauză și dovada dreptului dvs. de autor asupra acesteia.
 6. Consecințele Încălcării Încălcarea acestei politici poate duce la acțiuni legale, inclusiv cereri de despăgubire pentru daune și costuri legale. Ne rezervăm dreptul de a interzice accesul la site pentru utilizatorii care încalcă această politică.
 7. Modificări ale Politicii weddingatelier.ro își rezervă dreptul de a modifica această politică în orice moment. Modificările vor fi publicate pe această pagină și vor intra în vigoare imediat. Utilizarea continuă a site-ului după modificările aduse politicii constituie acceptarea acestor modificări.
 8. Contact Pentru orice întrebări sau clarificări referitoare la această politică, vă rugăm să ne contactați la contact@weddingatelier.ro.