Adresa sitului web este: https://weddingatelier.ro.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

  • Vom folosi datele dumneavoastra doar pentru a va îmbunatati experienta de navigare în website și a vă oferi diverse oferte la produsele pe care le-ați vizualizat. Asiguram protecția datelor!
  • Vom proteja datele dumneavoastrași puteți decide în orice momente ce se întâmpla cu datele dumneavoastră.
  • Sunteti singurul titular al datelor dumneavoastra si va vom raspunde întotdeauna direct la orice întrebare privind acestea.
  • Nu va vom trimite spam si nu vom da datele dumneavoastra nimănui.
  • Datele dumneavoastre trimise prin formularul de contact nu sunt stocate fizic. Acestea sunt stocate pe server în format electronic și se șterg automat după o perioadă de 12 luni.
  • Vom reacționa imediat la cererea dumneavoastră de a șterge datele dumneavoastră din sistem sau informare cu privire la acestea.
  • Daca renuntati sa primiti comunicari de la noi, vom sterge datele dumneavoastra dupa un interval de timp, fara o interventie suplimentara din partea dumneavoastra.
  • Nu vom retine date pe care nu mai doriti sa le folosim.
  • In momentul în care va confirmati consimtamântul de a primi informatii din partea noastra puteti opta sa va abonati la informatii referitoare la produsele si ofertele noastre. Aceasta este o optiune, nu o obligatie.

Ce date cu caracter personal reținem și de ce:

Prin completarea oricarui formular de pe website-ul weddingatelier.ro și prin bifarea bifei “Aprob stocarea datelor mele conform Politicii de confidențialitate” vă exprimati acordul expres și direct cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de către Wedding Atelier, atat manual cat si automat, in scopul de a fi contactat de Wedding Atelier cu privire la solicitarea dumneavoastra, a comenzilor efectuate pe website sau a programărilor pentru probele rochiilor de mireasă in conformitate cu prevederile Regulamentului ( UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Daca nu sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, aveti dreptul si libertatea de a nu completa formularele disponibile, implicit a nu bifa opțiunea “Aprob stocarea datelor mele conform Politicii de confidențialitate” necesară contactării prin formularul de contact și/sau de a nu vizita website-ul weddingatelier.ro
Wedding Atelier va colecta date cu caracter personal, doar cu acceptul dumneavoastră expres prin bifarea “Aprob stocarea datelor mele conform Politicii de confidențialitate” la formularul de contact, oferim în acest sens informatii cu privire la scopul colectarii fiecare date personale ce se solicita. Wedding Atelier poate primi, de asemeneaza, si inregistra, pe serverele sale informatiile referitoare la adresa IP si informatiile cookie. Aveti optiunea de a seta browserul de internet astfel incat acesta sa respinga anumite cookies. In acest caz, va exista insa un impact negativ asupra navigarii dvs. pe site-ul weddingatelier.ro. Politica Wedding Atelier referitoare la cookie-uri poate fi consultata aici: www.weddingatelier.ro
Protectia datelor cu caracter personal. Perioada de retentie a datelor Wedding Atelier nu va dezvalui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului www.weddingatelier.ro, cu exceptia angajatilor autorizati si contractorilor/partenerilor (firme de curierat, firma de facturare, firme de contabilitate, etc) carora aceste date le sunt necesare pentru a le procesa in numele Wedding Atelier sau pentru a furniza servicii disponibile site-ului Wedding Atelier, sau in cazul in care obligatia de dezvaluire reprezinta o obligatie legala a Wedding Atelier sau a angajatilor ori contractorilor/partenerilor acesteia. Mentionam ca pentru a determina perioada pentru care vor fi prelucrate datele, luam in calcul durata contractuala pana la expirarea obligatiilor contractuale si termenele de arhivare.
Wedding Atelier a implementat masuri de securitate necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat, a utilizarii, alterarii sau distrugerii datelor cu caracter personal conform prevederilor Regulamentului.
Durata procesarii datelor cu caracter personal: Vom pastra informatiile cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra cât timp sunteti interest/a de serviciile noastre, pentru timpul necesar onorarii comenzilor plasate de dumneavoastra sau, în cazul în care contactati departamentul relatii cu clientii, pentru intervalul necesar procesarii cererilor dumneavoastra.
Datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-urilor www.weddingatelier sunt retinute pe o perioada de 2 ani (in functie de scopul colectarii datelor personale), utilizatorii fiind informati de fiecare data cand furnizeaza datele lor persoanle cu privire la perioada exacta de retentie.
Datele cu caracter personal ale clientilor Wedding Atelier sunt retinute pe o perioada de 5 ani (conform obligatiei legale de arhivare a documentelor contabile).
Datele care sunt solicitate de catre autoritatile române pot fi pastrate, pentru respectarea obligatiilor legale în relatie cu compania noastra. În functie de tipul datelor cu caracter personal solicitate, acestea sunt folosite diferit. În textele urmatoare regasiti explicatii detaliate, în care va explicam de ce va solicitam anumite date si ce anume facem cu acestea.

Comentarii

Nu avem integrat în website rubrică comentarii.

Media

Nu este posibilă încărcarea pe website a imaginilor sau a videoclipurilor de către utilizatori.

Formulare de contact

Prin formularul de contact sunt reținute următoarele date:

  • Nume;
  • Telefon;
  • Email
  • Mesajul dumneavoastră.

Toace aceste date sunt reținute doar cu acordul dumneavoastră prin acceptare, bifând butonul “Aprob stocarea datelor mele conform Politicii de confidențialitate” ce se află sub butonul de “TRIMITE” al formularului de contact din paginile website-ului.
Prin neacceptarea/neaprobarea bifei/buton “Aprob stocarea datelor mele conform Politicii de confidențialitate” nu reținem datele dumneavoastră.
Prin neacceptarea/neaprobarea bifei/buton “Aprob stocarea datelor mele conform Politicii de confidențialitate” nu ne veți putea contacta prin intermediul formularului de contact.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice

Vezi politica privind Cookie

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Drepturile utilizatorilor site-ului weddingatelier.ro, in calitate de operator de date cu caracter personal, a implementat masurile tehnice si organizatorice pentru a asigura respectarea drepturilor utilizatorilor site-urilor (persoane vizate conform Regulamentului (UE) 2016/679, mai departe Regulamentul), si anume:

  • Dreptul de acces inseamna dreptul persoanei vizate de a obtine o confirmare din partea operatorului ca prelucreaza sau nu datele cu caracter personal care il privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate aceste date.
  • Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
  • Dreptul la opozitie vizeaza dreptul persoanei vizate de a se opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizata are cu precadere dreptul de a se opune prelucrarii in orice moment.
  • Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte stocate. Rectificarea trebuie comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate (demonstrabile).
  • Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) inseamna dreptul persoanei vizate de a solicita sa ii fie sterse datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; isi retrage consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului weddingatelier.ro este realizata cu respectarea prevederilor Regulamentului.
Pentru orice informari sau solicitari in baza dreptului persoanelor vizate conform Regulamentului, va puteti la adresa de email: contact@weddingatelier.ro

Conform noului Regulament pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal, aveti o multime de drepturi:

  • Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi aceasta pagina).
  • Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastra. Puteti accesa datele dumneavoastra transmitand o solicitare scrisa la adresa: contact@weddingatelier.ro
  • Dreptul de a solicita corectarea informatiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastra. Puteti solicita corectarea informatiilor eronate transmitand o solicitare scrisa la adresa: contact@weddingatelier.ro
  • Dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra, de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstante. Puteti solicita stergerea datelor dumneavoastra transmitand o solicitare scrisa la adresa: contact@weddingatelier.ro
  • Dreptul de a opri comunicarile de marketing prin newsletter (lucru pe care îl puteti face folosind optiunea de dezabonare, afisata în footerul fiecarui mail de acest tip, sau prin telefon (îl puteti face contactându-ne la datele de contact mentionate mai jos). Puteti solicita oprirea comunicarilor de marketing prin newsletter transmitand o solicitare scrisa la adresa: contact@weddingatelier.ro
  • Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor catre dumneavoastra sau un alt furnizor de servicii, transmitand o solicitare scrisa la adresa: contact@weddingatelier.ro
  • Dreptul de a semnala autoritatilor încalcarea drepturilor prevazute de catre Noul Regulament pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal Autoritatea de reglementare în Romania este: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal Cum ne puteti contacta Ne puteti contacta: În scris pe e-mail: contact@weddingatelier.ro Telefonic: 0749687361

Daca ne-ati confirmat acordul, va vom contacta prin e-mail, telefon, pentru a ne asigura ca dorintele dumneavoastra sunt respectate si sunteti la curent cu toate noutatile si ofertele noastre:

  • contactând echipa noastra de asistenta clienti la numarul de telefon: 0749687361
  • trimitând un e-mail la adresa contact@weddingatelier.ro precizând cerintele dumneavoastra;