+40749687361

Da, da, despre rochia de mireasa vorbim. Ți-am promis un articol special pe acest subiect și am venit cu soluțiile. Ideea este în felul următor. Nu te demoraliza doar pentru faptul că tu te vedeai într-o anumită rochie de mireasa, dar universul și corpul tău au complotat astfel încât să nu îți stea bine. Arată-i universului că tu porți și te simți bine. Asta dacă ții cont de câteva artificii de styling, numai bune de salvat mireasa de la necaz.Vrei să porți rochia de mireasa tip prințesă, dar înălțimea nu te ajută

Ai găsit-o, ai probat-o și ce faci dacă nu te avantajează 1

Nicio problemă! Pentru astfel de situații este indicat să optezi pentru niște cercuri mai mici. Pentru alungire nu uita că rochiile tip baby doll chiar asta fac. Alege să duci talia rochiei mai sus, astfel oferindu-ți un efect de alungire a siluetei. Nu scoatem din schemă nici rochia de mireasa tip A line. Este o rochie diafană, elegantă și cu o fustă ce urmează armonios linia corpului. Dacă îți dorești să fie mai înfoiată fusta, poți rezolva cu niște tulle sau chiar cu cercuri mici.Rochia de mireasa tip sirena, potrivită doar pentru femeile cu un corp bine definit?Îți dorești să pășești spre altar într-o rochie de mireasa tip sirena, dar consideri că nu este potrivită pentru corpul tău? Avem și aici o soluție!  Poți opta pentru o rochie de mireasa care urmează delicat linia corpului și te pune în valoare. Un alt plus ar fi decolteul în V. Dacă ai un bost frumos, pune-l în valoare. Va schimba complet rochia. De asemenea, poți opta inclusiv pentru trena detașabilă. Rochia de mireasa tip sirena poate fi completată de o trenă detașabilă ce îți va oferi măiestrie, eleganță și mai ales feminitate.

Când te simți bine în ceea ce porți se vede. Alege să îmbraci rochia de mireasa care te face fericită și nu uita de micile artificii de styling ce te vor scoate din încurcătură.