+40749687361

Ghidul miresei

Gata, te-a cerut, oficial o să îi porți numele. Totul este roz, frumos, magic, dar vine marea întrebare, cu ce începi? Să organizezi o nuntă, deși pare ușor nu este chiar deloc. Trebuie multă implicare, comunicare și cel mai important, să o faceți așa cum vă doriți voi. Totuși, greul nu va fi pe umerii lui, ci pe ai tăi. Și vine întrebarea. 

Care ar trebui sa fie primul lucru cu care trebuie să începi? 

Dacă te-ai gândit la restaurant e bine, dar primordial este să începi cu lista de invitați. De ce? Pentru că trebuie să pui pe listă pe cine ai dori să ai lângă tine în ziua cea mare.

Nu uita că pe lângă lista voastră de prieteni, vor apărea și invitații nașilor și ai părinților. Să faci lista invitaților la nuntă este una dintre cele mai dificile sarcini.

Te-a cerut? Ce faci mai departe? - Ghidul Miresei 1

Tocmai din acest motiv trebuie să vă gândiți împreună câți invitați vă doriți la nunta voastră și după să începeți căutările. Această listă îți va ușura munca în căutarea localului. Doar nu ai vrea să iei un local cu o capacitate de 300 de persoane pentru 60, nu?

Nu te speria dacă în prima listă ajungi la un număr impresionant de persoane. Selecții se mai pot face. Important este să știți voi pe cine vă doriți alături și ce tip de nuntă vă doriți, dacă va fi mare sau va fi mică. Un alt lucru de care trebuie să ții cont sunt părinții.

Anunță-i din timp care este numărul maxim de persoane la care v-ați gândit și specifică-le de ce nu îți dorești ca toată lumea să fie invitată.

Fă un semn la persoanele de care ești sigură că vor veni. Și să nu uităm că din toți cei care îți confirmă, este posibil să apară situații neprevăzute și nu mai pot ajunge.

După ce ai finalizat această sarcină, care nu este deloc ușoară, nu îți mai ramâne decât să alegi invitațiile, să le trimiți și să te bucuri de un moment unic și spectaculos, nunta ta!