+40749687361

Ai rezolvat cu florile, cu domnișoarele de onoare, dar ce faci cu nuntașii? Crezi sau nu, ei sunt cei mai importanți. După voi bineînțeles! Dacă ai rezolvat și cu meniul, trebuie să știi că și muzica este foarte importantă. Tocmai din acest motiv trebuie să fii atentă atunci când îți alegi formația cu care vei petrece toată noaptea. Ți-am pregătit niște sfaturi, numai bune de luat în calcul.

1 – Cercetează piața

Este foarte important atunci când alegi muzica să faci puțin studiu de piață. De cât timp cântă, ce recomandări au și cel mai important, ce repertoriu au. Flori, fete sau nuntași, hai la dans și nu mai stați! 1Este foarte important să fie maleabili și să puteți împreună să alegeți muzica pe care veți dansa toată noaptea. În astfel de cazuri,youtube-ul poate fi cel mai bun aliat al tău.  Contează să îți placă și ție cum sună și să nu mergi doar pe recomandări.

2 – Bugetul

Îți place sau nu, bugetul are un rol la fel de important. Trebuie să afli de înainte care sunt costurile și ce implică. Dacă vin cu luminile, scenă și membrii formației. Indicat este să nergi pe o formație completă, care îți poate oferi diversitate, de la muzică ușoară până la sârbele noastre cele de toate zilele. Nu uita nici de DJ. Cineva trebuie să îți anime petrecerea cât timp invitații tăi degustă meniul ales de tine cu drag. De asemenea, ține cont și de unde îi aduci. Ia în considerare și costurile transportului dacă este cazul.

3 – Stabilește o întâlnire. Chimia dintre voi este foarte importantă

Dacă ai găsit formația care te mulțumește și la bani și pe muzică, stabilește o întâlnire și împacă-i, cum se spune în popor. Ai grijă să ai și avansul la tine. Să fii sigură că nu rămâi fără muzică. Dar înainte de asta, studiază felul în care interacționați. Dacă simți că nu îți inspiră încredere sau că nu puteți comunica așa cum te așteptai, mai caută. Undeva pe acolo vei găsi și formația care te va mulțumi din toate punctele de vedere 

4 – La ce poți renunța dacă nu ai un local foarte mare

Un alt aspect de care trebuie să ții cont este localul. Dacă ai ales să faci o nuntă mai mică și spațiul nu este unul foarte vast, ai grijă să specifici asta chiar de la început. Doar nu vrei să dansezi doar pe jumătate de ring și restul să fie plin de aparatură sau de scenă. Vezi dacă împreună puteți găsi o soluție care să vă mulțumească și să te bucuri și de spațiu. După ce toate acestea sunt rezolvate, nu îți mai rămâne decât să pui la punct repertoriul muzical.

5 – Și în ultimul rând, nu uita să te distrezi

Este foarte important să te bucuri, să dansezi, să râzi mult și le vei da o stare de bine inclusiv invitaților. Este un moment unic în viața ta pe care nu îl vei mai putea aduce înapoi. Distrează-te în seara cea mare și nu uita că ești mireasă și strălucești.

Flori, fete sau nuntași, hai la dans și nu mai stați!

6 – Descoperă noua colecție de Rochii de Mireasă Santorini