+40749687361

Iubim rochiile de mireasă si de mici ne imaginăm într-o rochie, parcă desprinsă dintr-o poveste. Dar cum facem să ne iubească și rochia pe noi, viitoarele mirese, și să arătăm minunat în ziua cea mare? Păi foarte simplu! Le alegem în functie de siluetă! Nu tot ce vedem și ne place chiar ne și avantajează. Și trebuie să recunoaștem că rochia de mireasa nu o găsim într-o singură zi, iar când o găsim pe cea care ne fură ochii, surpriză, nu pică bine pe noi. De aceea, e timpul să ne punem în evidență! Momentan ne încadrăm în cele 4 tipuri de siluetă: măr, pară, clepsidră și dreptunghi. Câteva artificii îți vor ușura munca atunci când începi căutările și te vor ajuta să ai o apariție demnă de admirat.

Cum ne alegem rochia de mireasa în funcție de siluetă 1

Rochia de mireasa pentru silueta măr

Atunci când vorbim de silueta măr, ne referim stric la partea de sus, unde forma este mai rotundă. Toate ne dorim acea talie de viespe, dar ce facem dacă nu o avem? Aducem mici artificii și rezultatul va fi pe măsură. În cazul acestui tip de siluetă, evidențierea taliei este esențială. Rochia de mireasa tip baby doll sau rochia de mireasa tip A-line te vor ajuta să ascunzi micile defecte, îți pune în evidență pieptul și îți alungește corpul. Nu mai spunem că sunt la mare căutare în acest sezon.

Rochia de mireasa pentru silueta pară

Acest tip de siluetă se recunoaște simplu. Partea de jos a corpului este mai voluptoasă. Și aici trebuie creat un echilibru vestimentar. Accentul se pune pe umeri, reușind astfel să creeze iluzia de siluetă clepsidră. Rochia de mireasa tip prințesă, dar și cele cu croială dreaptă vor avea rol de alungire și subțiere, oferind astfel echilibrul perfect și mult dorit al siluetei.

Rochia de mireasa pentru silueta clepsidră

Dooamnele și domnișoarele ce se încadrează în prototipul acestui tip de siluetă sunt niște norocoase. Echilibrul perfect al siluetei deja există iar artificiile deja nu mai sunt necesare. Dar dacă îți dorești să exprimi feminitate, eleganță și rafinament, cu siguranță rochia de mireasa tip sirenă este făcută pentru tine.

Rochia de mireasa pentru silueta dreptunghi

Vi se pare ca oricât ați lucra talia tot nu se subțiază? Asta fiindcă vă încadrați în categoria femeilor cu silueta dreptunghi. În acest caz umerii sunt direct proporționați cu șoldurile iar talia este foarte puțin evidențiată. Rochiile cu croiala în stil A-line sau baby doll îți vor pune corpul în evidență și îți vor oferi feminitatea și eleganța dorită.Acum că știi aceste mici trucuri de fashion cu siguranță iti vei găsi rochia perfect! Te invităm să descoperi toate colecțiile noastre de rochii de mireasa fericite!