+40749687361

Ai rămas în până de idei și să nu știi efectiv ce tip de rochie de mireasă să alegi? Ai impresia că oricât ai căuta deja te îndepărtezi de ce aveai în plan și că nimic nu ți se mai potrivește? Deja timpul trece mult prea repede și nu știi încotro să o apuci? Ai impresia că ar trebui să fii mai înaltă ca să porți rochia de mireasa la care visai? Ei bine, avem câteva ponturi pregătite pentru tine.În primul rând, pune-ți trăsăturile în evidență. Chiar dacă înălțimea nu este punctul tău forte, nu uita că esențele tari se țin și în sticluțele mici.

Nu toate am fost înzestrate cu înălțimea pe care ne-o doream și dacă și tu faci parte din categoria femeilor care nu se bucură de acest atuu, nu te panica. Dacă până acum te vedeai pășind spre altar într-o rochie de mireasa tip prințesă, dar ai probat câteva și nu te-au avantajat, nu dispera. Într-adevăr, rochiile foarte voluminoase nu avantajează, dar poți oricând opta pentru o rochii de mireasă tip A-line. De ce? Fiindcă acest tip de rochie pe lângă faptul că este diafană și aduce destul de mult cu o rochie de mireasa tip prințesă,  are rolul de a subția și chiar ajută și cu înălțimea. Da, doamnelor!

Cum ne alegem rochia de mireasa în funcție de înălțime   1
Cum ne alegem rochia de mireasa în funcție de înălțime   2

Rochia de mireasă tip A-line ne ajută să ne punem silueta în valoare și să ne facă să părem mai înalte.

Și poți fii o prințesă în cea mai importantă zi, așa cum ai visat.

Dacă te vezi îmbrăcată într-o rochie de mireasă tip sirenă, dar eziți pentru că ai impresia că se vor potrivi doar femeilor înalte, avem și aici soluția. Chiar dacă ești minionă, dar ești înzestrată cu o siluetă de invidiat, înălțimea chiar nu trebuie să te facă să dai înapoi. O pereche de pantofi cu toc cu siguranță poate rezolva această problemă. În plus poți opta cu încredere și pentru rochia de mireasa tip baby doll. Nu de multă vreme rochia de mireasă tip baby doll și-a câștigat popularitate și locul de cinste în marile vitrine și în inimile femeilor, pentru că, să recunoaștem, chiar ne pune valoare. Datorită croielii sale și a faptului că talia este marcată mai sus, acest tip de rochie îți ascunde imperfecțiunile și creează iluzia de alungire.Acum poți fii cea mai frumoasă în cea mai importantă zi iar înălțimea nu mai reprezintă o problemă.