+40749687361

Suntem oameni, prin urmare suntem făcuți din emoții. Aceste emoții ne construiesc caracterul, ne formează ca oameni și ne dau diferite stări, de la fericire, furie și până la supărare. Cu emoție mergem la prima întâlnire, cu emoție punem întrebarea importantă si tot cu aceeași emoție ne pregătim și pentru nunta.Bine, emoțiile sunt bune atunci când sunt constructive, dar ce ne facem cu cele distructive? Nu e noutate pentru nimeni că nunta nu este un eveniment chiar foarte ușor de organizat. Dacă din exterior pare ușor, din interior lucrurile se schimbă. Chiar dacă totul este pus la punct, pot apărea și situații neplăcute cu muzica, localul sau și mai rău cu mâncarea. În astfel de situații este indicat să îți păstrezi calmul, chiar dacă pare foarte greu, și să încerci să te bucuri de evenimentul tău.

Ești mireasă și meriți să radiezi pe ringul de dans. Și știi cum se spune? O gustare bună și o mireasă care se bucură de nuntă îți țin invitații veseli și pe ringul de dans. Este momentul tău, așa că bucură-te de el. Doar nu vrei să ieși încruntată în poze. Și da, adevărul este că nu poți mulțumi niciodată pe toată lumea.

Suntem diferiți si tocmai din această cauză gusturile noastre nu sunt toate la fel. Asta ne face să fim speciali ca oameni. Lucrul cel mai important de care trebuie să ții cont este ca tu și soțul tău să fiți împăcați cu alegerea făcută și să vă reprezinte. Este momentul vostru așa că bucurați-vă de el! Chiar dacă nu iese un pas la dansul mirilor sau ai impresia că nimeni nu este mulțumit, nu transforma emoțiile frumoase în unele distructive care să îți ruineze momentul cel mai important pregătit de tine. Lasă-ți amprenta într un mod unic, specific ție.

Cum e mai bine, cu emoții sau fără? 1