Rochie de mireasă Adalyn S-418
Rochie de mireasă Vivian S-453
Rochie de mireasă Sallie S-471
Rochie de mireasă Selena S-473

Cum alegem rochia de mireasă?

În primul rând, uitați-vă prin revistele de modă de nuntă și gândiți-vă ce vă place mai mult - o rochie regală, decorată cu broderii și dantelă sau o rochie delicată, cu linii clare și elegante. La urma urmei, fiecare mireasă are propriul stil și idei individuale despre cum și-ar dori să se vadă în ziua nunții. Acum dați revistele deoparte și mergeți să probați rochiile. Este imposibil să alegeți o rochie din imagine - trebuie să vedeți singură cum arată anumite siluete și stiluri pe figura dvs. Se întâmplă că după ce probați mai multe rochii, preferințele se schimbă. Venim în atenție cu câteva tipuri de rochii de mireasă și recomandări utile pentru a selecta pe cea potrivită vouă.


Rochia tip prințesă

Rochia cu o fustă foarte amplă se potrivește femeilor cu o siluetă normală, precum și celor foarte fine de statura medie sau mai scunde. Crinolina este îmbrăcată sub o astfel de rochie - nu e neapărat să o cumpărați, ci o puteți închiria dintr-un salon de nuntă. Fără crinolină, o astfel de rochie nu va arăta bine, fusta va atârna în falduri mari, asimetrici


Rochia tip A-Line

Acest tip de rochie se extinde treptat în jos. Este o opțiune foarte reușită, care se potrivește aproape oricărei femei cu orice tip de siluetă: o astfel de rochie va face ca femeile cu forme să arate mai suple, subliniind eleganța și feminitatea. Unele mirese nu doresc categoric să poarte o crinolină sub o astfel de rochie. Ei bine, pentru acest caz există crinoline moi, fără inele.Rochie de mireasă Via S-458
Rochie de mireasă Shelby S-483
Rochie de mireasă Sandra S-470
Rochie de mireasă Stella S-478
Rochie de mireasă Selia S-490


Rochia în stil grecesc

Rochia cu o siluetă liberă din țesătură ușoară nu se potrivește fiecărei mirese, ea trebuie selectată individual. Dacă mireasa este însărcinată, atunci de obicei caută în magazine rochia în stil grecesc. Când decideți să optați pentru o rochie cu silueta „greacă”, atunci trebuie să luați în considerare faptul că un voal prea amplu nu se potrivește cu această rochie. Este mai bine să folosiți un voal subțire cu un singur strat, care este atașat sub coafură.


Rochia tip sirenă

Rochia este mulată pe corp, iar în partea inferioară se extinde sau poate apărea un volan impunător. Rețineți că astfel de rochii arată bine pe o mireasă mai suplă. Este foarte important ca rochia să se potrivească perfect pe talie și șoldurilor, astfel încât să fie exact pe mărime. În plus, trebuie menționat faptul că astfel de rochii elegante conferă miresei un aspect rafinat.

De ce Wedding Atelier?

nu percepem taxă pentru modificări sau pentru a schimba culoarea

nu impunem un număr de rochii pentru probă sau călcatul rochiei

avem program flexibil în funcție de disponibilitatea clientului

nu luăm taxă pentru probe

avem materiale de calitate

avem prețuri mai mici față de piață

avem mărimi mari la rochii pentru probe

avem majoritatea rochiilor de pe site în atelier pentru probe

livrăm rochița cât mai aproape de eveniment și nu percepem taxe pentru depozitare

showroom în București

Pentru a stabili o programare completați formularul de mai jos